Zespl Szkl Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k.Rzeszowa

Szkoła w rankingach

Kierunki kształcenia

Projekty i staże

 

Zajęcia praktyczne uczniów klasy I Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych

Uczniowie klasy pierwszej TŻiUG, uczestnicząc w zajęciach praktycznych zyskują coraz większe  doświadczenie z zakresu sztuki kulinarnej. Realizowane dotychczas tematy dotyczyły między innymi sporządzania i sposobu ekspediowania potraw z ziemniaków, warzyw kapustnych. Młodzież sporządzała także potrawy i napoje z wykorzystaniem owoców, mleka i mlecznych napojów fermentowanych.

Dokumentacja fotograficzna pokazuje, że szkolna pracownia gastronomiczna tętni życiem i kusi przyjemnymi zapachami.

mgr inż. Kinga Szeliga

Zobacz więcej zdjęć - TUTAJ

 

 

Organ prowadzący

Wybierz język

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Dziennik elektroniczny

Wirtualny spacer

Na skróty