Zespl Szkl Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k.Rzeszowa

Szkoła w rankingach

Kierunki kształcenia

Projekty i staże

 

Zajęcia kulinarne

Wychowankowie internatu kształcący się na kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w zajęciach kulinarnych zorganizowanych w pracowni gastronomicznej. Młodzież sporządzała smoothie  oraz koktajle na bazie mlecznych napojów fermentowanych. Poszczególne produkty cechowały się oryginalnością, prozdrowotnością oraz niepowtarzalnym smakiem. 

Efekty te zostały osiągnięte dzięki wykorzystaniu surowców bogatych w antyoksydanty, witaminy, minerały i pożyteczne kultury bakteryjne. Nieocenione oczywiście  pozostają  umiejętności wychowanków.

Kinga Szeliga

Zobacz więcej zdjęć - TUTAJ

Organ prowadzący

Wybierz język

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Dziennik elektroniczny

Wirtualny spacer

Na skróty