Kierunki kształcenia

Projekty i staże

 

Zapytanie ofertowe - usługa cateringowa

Dyrektor Zespołu Szkół Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie zaprasza do złożenia oferty cenowej  na usługę cateringową, dla uczestników projektu pn. „Podkarpacie stawia na zawodowców”, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolenia zawodowego.

I.    ZAMAWIAJĄCY:

Zespół Szkół Techniczno – Weterynaryjnych
36-071 Trzciana 193
Tel /fax (17) 8514077
e-mail: zstw-trzciana@wp.pl

II. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA:

1.    Zamówienie dotyczy wykonania usługi cateringowej  podczas szkoleń i zajęć  w ramach projektu: „Podkarpacie stawia na zawodowców”. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu  oraz dostarczeniu do wskazanej Sali ciepłego obiadu dla uczestników projektu.

Na usługę cateringową składa się :
-Obiad: Zestaw serwowany  w trakcie przerwy dla jednej osoby,  powinien zawierać minimum:
*ziemniaki lub zamiennie:   ryż,  makaron,   kasza gryczana – mim 150 gramów,
*porcja mięsa:  bez sosu 170 gramów lub sztuka mięsa z sosem 190 gramów,  kotlet schabowy 100 gramów  lub ryba bez panierki 150 gramów lub ryba z panierką 170 gramów,  udziec z kurczaka 170 gramów lub kotlet mielony 150 gramów lub gulasz potrawka 200 gramów, filet drobiowy 150 gramów,
*surówka warzywna 100 gramów lub warzywa gotowane 150 gramów.
* zimne napoje: 250 ml soku na uczestnika.    
Wariantowo  danie typu: gołąbki, pierogi, krokiety – porcja min 300 gramów, plus zimny napój: 250 ml soku na uczestnika.
Posiłek dla każdego uczestnika powinien być podany na ciepło w pojemniku termoizolacyjnym, wyporcjowany  z kompletem sztućców jednorazowych i serwetek.
W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do świadczenia usługi cateringowej wyłącznie z produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m in. Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz.U. nr 171 poz. 1125 ze zm.)
Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli jakości posiłków przez wytypowanych pracowników Zamawiającego. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi, Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia.

2.    Planowana liczba obiadów opisanych w punkcie 1 w trakcje realizacji projektu wynosi 1472 szt:
4 grupy po 12 osób – 5 spotkań/grupa= 240 obiadów
4 grupy po 8 osób – 26 spotkań/grupa = 832 obiady
2 grupy po 8 osób – 25 spotkań/grupa = 400 obiadów
Zaplanowana liczba posiłków może ulec nieznacznej zmianie, ze względu na możliwość nieobecności uczestników/uczestniczek na zajęciach.
3.    Termin i miejsce wykonania zadania:
*Szczegółowe terminy dostarczenia cateringu na zajęcia oraz liczba uczestników będzie ustalana z Wykonawcą z minimum 1 dniowym wyprzedzeniem przed zaplanowanymi zajęciami. Zajęcia będą odbywać się w grupach 8-12 osobowych, w zdecydowanej większości w dni robocze od poniedziałku do piątku.
Minimalna liczba porcji  dostarczana dziennie 8 sztuk możliwe  maksymalnie 48 porcji.  
*Realizacja zamówienia będzie odbywać się cyklicznie przez cały rok szkolny 2014/2015, najwcześniej  od 15.09.2014r.najpóźniej  do 15.06.2015r.
*Zajęcia odbywać się będą w Zespole Szkół Techniczno – Weterynaryjnych w Trzcianie.
* Rozliczenie finansowe z Wykonawcą (za faktycznie przygotowane i dostarczone posiłki) będzie odbywało się po wydaniu usługi cateringowej oraz po wystawieniu faktury  przez Wykonawcę, przelewem na wskazane konto bankowe, (np. raz w miesiącu lub tygodniu – do uzgodnienia).

III. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA  OFERTY:

Zgodnie z formularzem ofertowym stanowiącym załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. Oświadczenie oferenta o braku powiązań osobowych i kapitałowych (załącznik 2).
Do oferty należy dołączyć dokument formalny: Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert lub kopię ww. dokumentu poświadczoną za zgodność z oryginałem przez osoby/osobę uprawnioną do reprezentowania oferenta, uprawniające do świadczenia usług stanowiących przedmiot niniejszego zamówienia.

IV. MIEJSCE I TERMIN ZŁOŻENIA OFERTY:

Oferty należy złożyć do  3 września 2014r. do godziny 15.00, osobiście, pocztą tradycyjną, faksem,  pocztą elektroniczną, z opisem: „Oferta – usługa cateringowa”. Oferta musi być sporządzona w języku polskim, posiadać datę sporządzenia i podpis oferenta.  Oferty złożone po terminie wyżej wymienionym nie będą rozpatrywane.
Adres: Zespół Szkół Techniczno – Weterynaryjnych, 36-071 Trzciana 193, e-mail: zstw-trzciana@wp.pl, fax 178514077.

V. KRYTERIA WYBORU OFERTY:

Cena oferty (brutto) – znaczenia 100%.

VI. SPOSÓB PUBLIKACJI ZAPYTANIA OFERTOWEGO:

a)    na stronie internetowej Zespołu Szkół Techniczno – Weterynaryjnych w Trzcianie,
b)    na tablicy ogłoszeń Zamawiającego,
c)    zostanie skierowane do co najmniej trzech potencjalnych Zleceniobiorców.

VII. ROZTRZYGNIĘCIE POSTĘPOWANIA:

Postępowanie zostanie rozstrzygnięte do 4 września 2014r. do godziny 15.00. O wynikach postępowania jego uczestnicy zostaną poinformowani niezwłocznie drogą mailową. W tym samym czasie do podmiotu wybranego w wyniku rozstrzygnięcia postępowania zostanie skierowana umowa. Jeśli Zleceniobiorca, którego oferta została wybrana uchyla się od zawarcia umowy, Zleceniodawca może wybrać ofertę najkorzystniejszą spośród pozostałych ofert.
Odrzuceniu podlegają ofert, które:
a)   nie spełniają wymagań merytorycznych,
b)   są nie zgodne z przepisami prawa.

ZAŁĄCZNIKI:

a)    Załącznik nr 1 – formularz ofertowy - TUTAJ
b)    Załącznik nr 2 – oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych - TUTAJ

 

Dyrektor
Zespołu Szkół
Techniczno – Weterynaryjnych
w Trzcianie

 

Organ prowadzący

Wybierz język

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Dziennik elektroniczny

Wirtualny spacer

Na skróty