Zespl Szkl Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k.Rzeszowa

Szkoła w rankingach

Kierunki kształcenia

Projekty i staże

 

Zapytanie ofertowe - programy gastronomiczne

Dyrektor Zespołu Szkół Techniczno –Weterynaryjnych w Trzcianie zaprasza do złożenia oferty cenowej na zakup i dostarczenie: „oprogramowania komputerowego gastronomicznego”, dla uczestników projektu pn. „Podkarpacie stawia na zawodowców”, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolenia zawodowego.

I.    ZAMAWIAJĄCY:

Zespół Szkół Techniczno – Weterynaryjnych
36-071 Trzciana 193
Tel /fax (17) 8514077
e-mail: zstw-trzciana@wp.pl

II. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA:

Przedmiotem zamówienia jest  zakup i dostarczenie gastronomicznego oprogramowania komputerowego, w czterech częściach (szczegółowo opisane w załączniku nr 3):
1.    Program DIETA 5.0 wersja rozszerzona;
2.    Porgram DIETETYK  (baza danych diety bezglutenowej, produktów i potraw dla podstawowej diety szpitalnej);
3.    Program – komputerowa baza danych „Tabela Wartości Odżywczej Produktów Spożywczych i Potraw”, Wydanie III (rozszerzone i uzupełnione), 2005, Autorzy: H. Kunachowicz, I. Nadolna, B. Przygoda, K. Iwanow; wersji offline bazy na płycie CD (plik Excel);
4.    Program kucharski:  Gastro Szef, POS, system hotelowy CHART  (w wersji edukacyjnej wraz z usługą wdrożeniowo-szkoleniową w wymiarze min 15 godzin, licencje na 15 stanowisk)
Termin realizacji dostawy:  dostawca zrealizuje przedmiot zamówienia w nieprzekraczalnym terminie 21 dni licząc od daty podpisania umowy.

III. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA  OFERTY:

Zgodnie z formularzem ofertowym stanowiącym załącznik nr 1 do zapytania ofertowego, oświadczenie – załącznik nr 2. Zamawiający dopuszcza składania ofert cząstkowych. Zamawiający będzie oceniał każdą część osobno i zastrzega sobie możliwość wyboru poszczególnych części od różnych oferentów. Zastrzegamy możliwość nierozstrzygnięcia  zapytania w części lub całości.

IV. MIEJSCE I TERMIN ZŁOŻENIA OFERTY:

Oferty należy złożyć do 1 września 2014r. do godziny 15.00, osobiście, pocztą tradycyjną, faksem,  pocztą elektroniczną, z opisem: „Oferta – programy gastronomiczne”. Oferta musi być sporządzona w języku polskim, posiadać datę sporządzenia i podpis oferenta.
Adres: Zespół Szkół Techniczno – Weterynaryjnych, 36-071 Trzciana 193, e-mail: zstw-trzciana@wp.pl, fax 178514077.

V. KRYTERIA WYBORU OFERTY:

Cena oferty (brutto) – znaczenia 100%.

VI. SPOSÓB PUBLIKACJI ZAPYTANIA OFERTOWEGO:

a)    na stronie internetowej Zespołu Szkół Techniczno – Weterynaryjnych w Trzcianie,
b)    na tablicy ogłoszeń Zamawiającego,
c)    zostanie skierowane do co najmniej trzech potencjalnych Zleceniobiorców.

VII. ROZTRZYGNIĘCIE POSTĘPOWANIA:

Postępowanie zostanie rozstrzygnięte 2 września  2014r. do godziny 15.00. O wynikach postępowania jego uczestnicy zostaną poinformowani niezwłocznie drogą mailową. W tym samym czasie do podmiotu wybranego w wyniku rozstrzygnięcia postępowania zostanie skierowana umowa. Jeśli Zleceniobiorca, którego oferta została wybrana uchyla się od zawarcia umowy, Zleceniodawca może wybrać ofertę najkorzystniejszą spośród pozostałych ofert.

Odrzuceniu podlegają ofert, które:
a)   nie spełniają wymagań merytorycznych,
b)   są nie zgodne z przepisami prawa.

ZAŁĄCZNIKI:

a)    Załącznik nr 1 – formularz ofertowy - TUTAJ
b)    Załącznik nr 2 – oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych - TUTAJ
c)    Załącznik nr 3 – szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - TUTAJ

 

Dyrektor
Zespołu Szkół
Techniczno – Weterynaryjnych
w Trzcianie

 

Organ prowadzący

Wybierz język

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Dziennik elektroniczny

Wirtualny spacer

Na skróty