Ogłoszenie o przetargu - dostawa produktów spożywczych
Zespół Szkół Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k.Rzeszowa ogłasza przetarg nieograniczony dotyczący dostawy produktów spożywczych. Treść ogłoszenia, specyfikację zamówienia i prognozy zakupu produktów zamieszczamy poniżej.
1.Zamawiający: Zespół Szkół Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k.Rzeszowa, 36-071 Trzciana 193
woj. podkarpackie, tel/fax/017/8514077
REGON:000098677, NIP:813 24 05 347
e-mail:zstw-trzciana@wp.pl
2.Tryb zamówienia : przetarg nieograniczony
3. Opis przedmiotu zamówienia :
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych wg podziału na asortymenty: mięso, warzywa i owoce, różne produkty spożywcze, ryby, nabiał, pieczywo, jaja, wyroby garmażeryjne. Wykaz produktów będących przedmiotem zamówienia dołączono do specyfikacji. Podane ilości stanowią przewidywane zapotrzebowanie Zamawiającego w okresie 10 miesięcy od 1.09.2014r. – 30.06.2015r.
4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na poszczególny asortyment produktów spożywczych.
5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.
6. Termin realizacji zamówienia: 10 miesięcy.
7. Sposób uzyskania siwz:
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można odebrać osobiście w siedzibie Zamawiającego lub może zostać wysłana pocztą po złożeniu u Zamawiającego wniosku o jej przesłanie. Specyfikacja zamówienia jest dostępna na stronie szkoły: www.zstw.pl
Pracownikiem upoważnionym do kontaktów z oferentami jest: Bukowski Stanisław tel./178514077
8. Opis warunków udziału w postępowaniu :
W przetargu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust 1 i nie są wykluczeni na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. Nr 19, poz. 177, Nr 96, poz. 959 i Nr 116, poz. 1207),- spełniają wymogi zawarte w siwz.
9. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków na podstawie złożonych dokumentów:
a) oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy prawo zamówień publicznych wg wzoru stanowiącego załącznik do specyfikacji
10. Kryteria oceny ofert i ich znaczenie :
Jedynym kryterium oceny ofert jest cena. Wyboru najkorzystniejszej oferty dokona Zamawiający poprzez wskazanie spośród ofert nie odrzuconych, oferty z najniższą ceną.
11. Wadium : wadium nie jest wymagane.
12. Miejsce i termin składania ofert : oferty sporządzone ściśle wg określonych w siwz wymagań należy składać w siedzibie Zamawiającego. Termin składania ofert upływa dnia 18.07.2014 do godz. 11:00.
13. Otwarcie ofert : otwarcie ofert nastąpi w dniu 18.07.2014 r. o godz. 11:15 w siedzibie Zamawiającego.
14. Termin związania ofertą : termin związania ofertą wynosi 30 dni. Bieg terminu rozpoczyna się wraz z upływem terminu składania ofert.
ZAŁĄCZNIKI:
1) Specyfikacja istotnych warunków zamówienia - TUTAJ
2) Prognozy zakupu produktów spożywczych - TUTAJ