Szkoła w rankingach

Kierunki kształcenia

Projekty i staże

 

Smaki kuchni węgierskiej '2014

Mistrz kuchni węgierskiej Krzysztof Baran - szef Kuchni Hotelu Zimowit *** zagościł w podwojach naszej szkoły. Młodzież z Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych pod okiem mistrza bawiła się, komponując różne smaki i zapachy potraw kuchni węgierskiej. Kreatywność młodzieży I klasy TŻiUG zaskoczyła wszystkich miłośników tej kuchni, uczestniczących w warsztatach. Czekoladowo-rumowy smak naleśników a'la Gundel pozostanie na długo w naszej pamięci.
Warsztaty przygotowały mgr inż. Marzena Borkowska i mgr inż. Aleksandra Bieszczad-Ochał.

Poniżej zamieszczamy kilka zdjęć

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organ prowadzący

Wybierz język

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Dziennik elektroniczny

Wirtualny spacer

Na skróty