Zespl Szkl Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k.Rzeszowa

Szkoła w rankingach

Kierunki kształcenia

Projekty i staże

 

Przetarg nieograniczony - dostawa środków spożywczych

Zespół Szkół Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k.Rzeszowa ogłasza przetarg nieograniczony na dostawę produktów spożywczych.               

 

 

1.Zamawiający: Zespół Szkół Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k. Rzeszowa, 36-071  Trzciana 193 woj. podkarpackie, tel/fax/017/8514077  REGON:000098677,   NIP:813 24 05 347
 e-mail:zstw-trzciana@wp.pl

2.Tryb zamówienia:
przetarg nieograniczony

3. Opis przedmiotu zamówienia :
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych wg podziału na asortymenty: mięso, warzywa i owoce, różne produkty spożywcze, ryby, nabiał, pieczywo, jaja, wyroby garmażeryjne. Wykaz produktów będących przedmiotem zamówienia dołączono do specyfikacji. Podane ilości stanowią przewidywane zapotrzebowanie Zamawiającego w okresie 10 miesięcy od 1.09.2016r.  – 30.06.2017 r.

4. Zamawiający  dopuszcza składanie ofert częściowych na poszczególny asortyment produktów     spożywczych.

5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.

6. Termin realizacji zamówienia: 10 miesięcy.

7. Sposób uzyskania siwz:
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można odebrać osobiście w siedzibie Zamawiającego lub może zostać wysłana pocztą po złożeniu u Zamawiającego wniosku o jej przesłanie. Specyfikacja zamówienia jest dostępna na stronie szkoły: www.zstw.pl
Pracownikiem upoważnionym do kontaktów z oferentami jest: Krupa Jan, tel./017/85 14 076

8. Opis warunków udziału w postępowaniu :
W przetargu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust 1 i nie są wykluczeni na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. Nr 19, poz. 177, Nr 96, poz. 959 i Nr 116, poz. 1207),- spełniają wymogi zawarte w siwz.

9. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków na podstawie złożonych dokumentów:
a) oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy prawo zamówień publicznych wg wzoru stanowiącego załącznik do specyfikacji
 
10. Kryteria oceny ofert i ich znaczenie :
Jedynym kryterium oceny ofert jest cena. Wyboru najkorzystniejszej oferty dokona Zamawiający poprzez wskazanie spośród ofert nie odrzuconych, oferty z najniższą ceną.

11. Wadium : wadium nie jest wymagane.

12. Miejsce i termin składania ofert : oferty sporządzone ściśle wg określonych w siwz wymagań należy składać w siedzibie Zamawiającego. Termin składania ofert upływa dnia 17.06.2016 do godz. 9 00.

13. Otwarcie ofert : otwarcie ofert nastąpi w dniu 17.06.2016 r. o godz. 9:15 w siedzibie Zamawiającego.
 
14. Termin związania ofertą: termin związania ofertą wynosi 30 dni. Bieg terminu rozpoczyna się wraz z upływem terminu składania ofert.


ZAŁĄCZNIKI:

 

Specyfikacja istotnych warunków zamówienia

 

 

 

Prognozy zakupu produktów spożywczych-poprawione

 

UWAGA:

W dniu 03.06.2016r. dokonano zmian prognozy zakupów niektórych produktów spożywczych w następujących działach:

I CZĘŚĆ  Pozycja 10

Kabanosy 150 kg - przed zmianą

Kabanos drobiowy 150kg - po zmianie

IV CZĘŚĆ  Pozycja 27

Miód - display - 25 kg  - przed zmianą

Miód - display - 25g - 1000 szt  - po zmianie

IV CZĘŚĆ  Pozycja 39

Sok bez zawartości cukru - 100% - 200ml (butelka plastikowa) - 2000szt. - przed zmianą

Sok bez zawartości cukru - 100% - 200ml - 2000szt. - po zmianie

IV CZĘŚĆ  Pozycja 42

Żurek naturalny (400g) - kubek - 500szt - przed zmianą

Żurek naturalny (500ml) - 400szt - po zmianie 

Organ prowadzący

Wybierz język

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Dziennik elektroniczny

Wirtualny spacer

Na skróty